Політика конфіденційності

Ця Політика є заявою про способи, за допомогою яких ми збираємо, зберігаємо та використовуємо інформацію про окремих осіб. Ця Політика розповсюджується лише на інформацію, отриману нами з онлайн-ресурсів, що містять посилання на цю Політику.

Користуючись цим сайтом Ви даєте згоду на ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЗГІДНО З ЦІЄЮ політикою конфіденційності. Ви згодні з тим, що власник сайту https://pechat.pokleyka.net/ може періодично вносити зміни, коригувати, додавати і видаляти або оновлювати цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ на свій розсуд без попереднього повідомлення. Ми будемо публікувати будь-які зміни на цій сторінці, щоб ви були повністю проінформовані щодо типів інформації, яку ми збираємо, того, як ми її використовуємо, та за яких обставин вона може бути розголошена.

Наша Політика конфіденційності є доступною, оскільки вона розміщена на домашній сторінці, і посилання на неї містяться частині сайту, де запитуються персональні дані. На цих етапах збору інформації може наводитися додаткове пояснення щодо цілей використання інформації. За допомогою цієї політики, а також додаткових пояснень ви дізнаєтеся, яким чином ми будемо використовувати інформацію про вас, яку ви добровільно надаєте нам у процесі використання наших веб-сайтів.

  1. Забезпечення конфіденційності

Термін «персональні дані», що використовується у цій Політиці, стосується такої інформацію, як ваше ім’я, дата народження, адреса електронної пошти, домашня адреса, номер телефону або IP-адреса, що можуть бути використані з метою вашої ідентифікації. Загалом, власник сайту https://pechat.pokleyka.net/ не буде обробляти ваші персональні дані без вашої згоди. Однак ми залишаємо за собою право у виняткових випадках виконувати додаткову обробку інформації згідно з законом або у підтримку законного або кримінального розслідування.

В наступних розділах пояснюється, як і коли ми збираємо ваші персональні дані.

  1. Використання персональних даних

Більшість наших послуг не потребує жодної форми реєстрації, що дозволить Вам відвідувати наш сайт, не повідомляючи нам, хто Ви є. Тим не менш, деякі послуги можуть потребувати реєстрації чи заповнення форми зв’язку (форми замовлення послуги). Якщо Ви реєструєтеся на нашому сайті чи заповнюєте форму зв’язку (форми замовлення послуги) , Вам, можливо, буде потрібно заповнити деякі поля (деякі з них є обов’язковими, а деякі Ви можете заповнити за бажанням). У таких випадках, якщо Ви приймаєте рішення приховати якісь особисті дані, запитувані нами, Вам може не надаватися можливість доступу до певних розділів сайту і нашої відповіді на ваш запит.

Ми обробляємо персональні дані виключно в цілях обробки замовлення чи зворотного зв’язку. Ми зберігаємо Ваші дані відповідно до чинного законодавства, Закону України “Про захист персональних даних” №2297-VI, або етичних вимог щодо звітності або зберігання документації.

У разі надсилання електронною поштою запиту (запитання, побажання, повідомлення загального змісту або з метою замовлення послуги) на адресу pokleyka.net@ukr.net , ми не збираємо та не розголошуємо третім особам Вашу персональну інформацію, яку Ви можете повідомляти у повідомленні. Ця інформація використовуватиметься виключно з метою надання Вам максимально вичерпної відповіді.

  1. Нерозголошення інформації

Ми не будемо продавати, поширювати або будь-яким іншим чином передавати ваші персональні дані третім сторонам, окрім випадків, вказаних у Політиці конфіденційності.
У деяких випадках персональні дані можуть передаватися третім сторонам, в цілях, для яких інформація збиралася, такі як послуги з доставки, майстрам для необхідного зв’язку.

  1. Передача інформації

Випадком, коли ваші персональні дані можуть бути розголошені третій стороні, – якщо цього вимагає відповідний закон, розпорядження суду або постанова уряду, або якщо розголошення необхідне для підтримки законного або кримінального розслідування.

  1.  Право доступу

Ви маєте право перевіряти актуальність ваших персональних даних. Крім того, ви завжди можете повідомити нам, якщо ви не хочете більше підтримувати з нами зв’язок.

  1. Безпека та конфіденційність

Для забезпечення безпеки та конфіденційності персональних даних, які ми збираємо у мережі, ми використовуємо мережі даних, захищені, серед іншого, стандартною системою мережевого захисту та паролем. У процесі обробки ваших персональних даних ми вживаємо спеціальних заходів для захисту інформації від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Хоча ми не можемо гарантувати захисту від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення інформації, ми намагаємося запобігти цим прикрим ситуаціям.

  1. Анонімні дані та Cookies

Ми можемо збирати та обробляти анонімну інформацію про ваше відвідування цього веб-сайту, таку як деякі відвідані вами сторінки та виконаний вами пошук. Ми використовуємо цю анонімну інформацію з метою вдосконалення змісту сайту та збору загальної статистики про осіб, що використовують сайт для внутрішніх цілей дослідження ринку. Таким чином, ми можемо встановлювати файли «cookies», що збирають доменні імена та дату і час візиту. Файли «Cookies», які ми використовуємо, не можуть бути використані для визначення особи окремого користувача. Файл «cookie» – це невеликий фрагмент інформації, що надсилається на ваш браузер та зберігається на жорсткому диску комп’ютера. Файли «cookies» не можуть завдати шкоди вашому комп’ютеру. Ви можете налаштувати браузер, щоб отримувати сповіщення при отриманні файлів «cookies». Це дозволить вам вирішувати, приймати їх чи ні. Ми можемо користуватися послугами третіх сторін, що допомагають нам у зборі та обробці інформації, описаної у цьому розділі, і при цьому на всі треті сторони поширюються зобов’язання, описані вище у пункті 3.

В деяких випадках ми можемо використовувати інтернет-теги (також відомі як теги дії, однопіксельні GIF, чисті GIF, невидимі GIF і 1-by-1 GIF) разом з файлами cookies на сайті та можемо застосовувати ці теги через рекламних партнерів сторонніх компаній. Ці теги розміщуються як на рекламних оголошеннях у мережі, що приводять користувачів на сайт, так і на різних сторінках сайту. Ми використовуємо цю технологію для оцінки відповідей користувачів на наші сайти та ефективності наших рекламних кампаній (включаючи, скільки разів була відкрита сторінка та яку інформацію було переглянуто). Завдяки цим інтернет-тегам/файлам cookies партнери сторонніх компаній можуть збирати загальні анонімні дані про відвідувачів інших сайтів. Ви можете не сумніватися, що ми НЕ збираємо і не шукаємо за допомогою цих тегів або файлів cookies жодної інформації, що дозволяє встановити особу наших відвідувачів, таку як імена, адреси, адреси електронної пошти або номери телефонів. Якщо ви бажаєте отримати більше інформації про наші веб-теги та файли cookies, пов’язані з рекламою у мережі або відмовитися від збору анонімної інформації третіми сторонами, будь ласка, відвідайте веб-сайт Network Advertising Initiative.

  1. Google Analytics

Ми використовуємо Google Analytics для раціоналізації нашого портфелю веб-сайтів шляхом (і) оптимізації трафіку до та між корпоративними веб-сайтами та (іі) інтеграції та оптимізації веб-сторінок у разі потреби. Google Analytics – це сервіс, що пропонується компанією Google Inc. (“Google”), який генерує детальні статистичні дані про трафік і джерела трафіку веб-сайтів, а також оцінює конвертацію та продажі. GoogleAnalytics використовує файли «cookies», що зберігаються на вашому комп’ютері та дають можливість аналізувати, як користувачі використовують наш веб-сайт.

Інформація, отримана за допомогою файлів «cookies» щодо використання вами нашого веб-сайту, включаючи вашу IP-адреса, анонімізується шляхом використання відповідних налаштувань (функція “_anonymizelp()”  або аналогічна) і передається на сервери Google у Сполучених Штатах Америки. Додаткову інформацію про анонімізацію ІР див. за посиланням: https://support.google.com/analytics/answer/2763052 (зовнішнє посилання).

Google може передавати цю інформацію третім особам у разі відповідного правового зобов’язання або якщо третя особа опрацьовує дані від імені Google. За жодних обставин Google не буде об’єднувати або асоціювати вашу IP-адресу з іншими даними, що зберігаються в Google.  

Використовуючи наш веб-сайт, ви даєте згоду на обробку будь-яких персональних даних, які Google буде збирати про вас під час використання і для цілей, вказаних вище.

9. Посилання на інші сайти

Ця Політика конфіденційності поширюється лише на цей веб-сайт за винятком веб-сайтів третіх сторін. Ми можемо давати посилання на інші веб-сайти, які, на нашу думку, будуть цікаві нашим відвідувачам. Ми прагнемо бути впевнені, що ці веб-сайти відповідають найвищим стандартам. Однак у зв’язку з природою всесвітньої мережі, ми не можемо гарантувати стандарти конфіденційності кожного веб-сайту, на який ми посилаємося, або відповідати за зміст інших сайтів, крім цього, і Політика конфіденційності не поширюється на сайти, на які ми даємо посилання.

10. Зверніться до нас

Якщо у вас виникли запитання або скарги щодо нашого дотримання цієї Політики конфіденційності, або якщо ви хочете лишити рекомендації або коментарі для вдосконалення нашої Політики конфіденційності, будь ласка, надішліть нам електронного листа на адресу pokleyka.net@ukr.net